LAJKA OCH ARI

2012-04-30 @ 12:28:00Nu har jag precis varit ute och tränat, ätit frukost och nu ska jag börja göra mig i ordning. Jag och Sebastian ska nämligen fira den här valborgsmässoaftonen i Lund tillsammans med våra andra fina vänner. Vi höres

CAPTURE THE FLAG

2012-04-29 @ 20:41:28Åh, vad jag blir rörd av dom här bilderna! Efter att ha hört hela deras livshistorier, hur dom kom hit till Sverige, hur dom pratar helt förstålig svenska, och är som vem som helst efter att bara ha varit här ett år. Jag måste säga att dom här två dagarna har påverkat mig, mina fördomar ser inte ut som dom gjorde innan.

HASSELA HAJK

2012-04-29 @ 19:48:10Igår och idag så har scoutstugan varit helt full av ett gäng killar från bland annat Afghanistan. Jag och mina andra scoutkompisar tillsammans med ett par volontärer från Hassela fixade ihop ett par aktiviteter, tyvärr så kunde jag inte vara med så mycket igår eftersom att jag var tvungen att jobba nästan hela dagen.

I alla fall, jag tycker att det är så himla häftigt att se ungdomar från ett helt annat land, med helt andra vanor och livssyner. Dom är så himla olika (fast ändå så lika), om man skulle jämföra dom med ett par svenska ungdomar. Dom har en helt annan energi, och i något följande inlägg ska ni få se ett par bilder på lycka som jag blev riktigt nöjd med idag!

KENT GÖR MIN DAG

2012-04-28 @ 10:35:58Idag har Kent äntligen släppt sitt nya album "Jag är inte rädd för mörkret", och jag försöker ta in så mycket som möjligt av det innan jag ska vidare till stugan. I detta albumet så har Kent sagt att dom ska försöka nå ut till fler än bara just Kent fansen, men jag tycker inte att det är så mycket skillnad på soundet i deras låtar.

Den här långhelgen ska jag hinna med en del grejor, flyktinghajk, plugga matte inför provet nästa vecka, jobba, photoshoot med Linnea och Robin, fira valborg i stadsparken med Sebastian, och sedan jobba lite till. Hoppas att ni har det fint!

JAG KOMMER INTE LÄNGRE UTAN DIN HJÄLP

2012-04-25 @ 13:28:06


En gammal bild från någon av dagarna i mars

Mest. Idag jobbar jag till klockan nio, ungefär lika sent som jag var iväg igår, dagen innan det och som jag ska vara iväg imorgon. Det är mycket nu, och det är ju kul, men jag saknar tiden lite innan jag var tvungen att ta hänsyn till att jag måste jobba titt som tätt. Men i alla fall, hejdå regniga onsdag.

WE BOTH COULD USE THIS FIRE ESCAPE

2012-04-23 @ 09:40:00


FOTOTÄVLING - KÄNSLOR

2012-04-22 @ 20:31:25Nu tänkte jag ta tummer ur röven och vara med i en fototävling igen. Det var ju ett tag sen sist. ;) Här tävlar jag, hos Emma Surell. Om jag hade vunnit så hade jag velat ha ett polarisationsfilter, det här, och enda anledningen till att jag skulle vilja vinna är för att det är kul! Och ja, vem försöker jag lura, för att jag vill ha det där filtret också såklart!

APRILKVÄLLEN BJUDER PÅ VÄRME OCH UTESERVERING

2012-04-20 @ 21:19:42


Två bilder från middagen idag.

IF IT BRINGS YOU HOME

2012-04-20 @ 21:01:00Precis landat i skrivbordsstolen efter en riktig aprilkväll med riktigt god mat. Vi hamnade på Mandos i Malmö och satt där ett tag och njöt av oxkött, rödvinssås och en helt underbar kladdkaka. Resten av kvällen ska jag spendera här hemma eftersom att jag och pappa ska åka iväg och tävla imorgon. På kvällen sticker jag dock till Joy för att sen följa med henne på någon fest i Hörby. Gör det med slutsatsen av att jag nog orkar upp för att jobba på söndag.. Aja bära eller brista!

LOVE WOULD BURN THIS CITY DOWN FOR YOU

2012-04-20 @ 12:42:00


vår utsikt från klassrumsfönstrena idag

Jag och Sebastian har precis varit nere och köpt ett par vanilj gifflar, och just nu sitter vi och ska strax ha svenska. Efter skolan ska jag och Linnea gå en sväng till stadsparken för att fota, och senare ikväll ska jag, min mor och min far äta ute någonstans i Malmö. Gos

IF I HAD A GUN, I´D SHOOT A HOLE INTO THE SUN

2012-04-18 @ 16:39:11


Av Sebastian igår.

GOVINDAS

2012-04-18 @ 16:32:00Igår var jag och Sebastian på Govindas för att göra vårt reportage. Jag blev väldigt nöjd med bilderna, men nu när det kommer till redigerings biten så vet jag plötsligt inte alls hur jag vill göra eller hur för att det ska bli bra. Det löser sig väl hoppas jag. Govindas är i alla fall en jätte mysig vegetarisk restaurang som ligger lite längre upp på samma gata som vår skola. Maten är urgod om inte tala om kocken som är så himla snäll och trevlig!

SO COOL AND YET SO FAR

2012-04-09 @ 17:30:00Två bilder från påskmiddagen idag.

I fredags gick jag upp vid sju tiden för att åka iväg på påskläger i skogarna kring Finjasjön. Det började ganska bra, 15km vandring i ganska hyfsat väder och bra umgänge. När vi drog ner blixtlåset till tält öppningen i lördags morgon så hade dock hela gräset, sjön, himlen, ja allt blivit helt vitt. Och om det blåste! Fast än tankarna om att ge upp så klarade vi oss igenom hela lördagen också, som faktiskt slutade ganska bra den också.

Efter att ha kommit hem vid lunch tid och duschat igår så var jag tvungen att cykla raka vägen till jobbet och jobba tills klockan var nio då jag mötte upp Miranda vid stationen och sen tillbringade natten med henne. Vid elva idag var hon tvungen att ta bussen tillbaka hem, och vi fick besök av en liten del av släkten. Nu måste jag och Jonna ut. Och fixa en grej.. ja men vi hörs!

MÅNDAG 2 APRIL

2012-04-02 @ 19:29:00Leker med den här bilden, men vill framföra att efter vår sjukt mysiga gårkväll så vaknade vi sådär lagom jobbigt tidigt idag. När vi upptäckte att det var snöstorm ute så gjorde vi revolt och stannade i sängen tills solen kikade fram, då vi gick ner till Espresso House.

Resten av dagen har vi mest gått några ärenden i Lund och tagit det lugnt. Nu är jag hemma, och jag hoppas innerligt att Joy snart knackar på dörren och håller mig sällskap ikväll.

ONCE UPON A TIME ON THE SAME SIDE

2012-04-02 @ 09:47:00Föresten, i lördags slog jag mitt personliga rekord med att springa 25km i streck. Riktigt härligt, hoppas på Göteborgsvarvet nu!

JUST LET IT PASS YOU BY

2012-04-01 @ 18:00:00Just nu sitter jag på tåget ner till Lund för att tillbringa söndagskvällen hemma hos Nadja med Sebastian. Vi ska titta på gamla godingar som jag och Sebastian har missat, Pretty Woman och Dirty Dancing. Detta med en hög godsaker förstås!

ETT ÅR SEDAN

2012-04-01 @ 16:31:35There was something in the air like a a sweet smell

Nu är det ungefär ett år sedan jag var med Nxtgeneration OL i Polen på träningsläger. Det finns ingenting som slår att besöka ett nytt land, att få se en ny miljö, uppleva nya lukter och ett nytt lukter. Och att få hem ett dussin med nya minnen! En riktigt fin resa hade vi!

NÅGRA FRÅN TÄVLINGEN IDAG

2012-04-01 @ 15:50:24Idag arrangerade vi tävling, ultralång, så jag var uppe vid sju och har hjälpt till med en massa små grejor där hela dagen. Kikade lite på Kajsas bana, D18 Ultra, som var strax under milen och kände att det var ganska skönt att vi arrangerade idag.. Jag passade också på att beställa hem ett par nya löparskor från Pukes idag.


2019
Januari, Februari

2018
Januari, Mars, Juni, Juli, Augusti

2017
Februari, Maj, Juni, November

2016
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2015
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2014
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2013
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November December

2012
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2011
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2010
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December