YOU SPIN ME HIGH SO WATCH ME AS I GLIDE

2012-12-31 @ 17:42:00

 
Klockan slår 17.40 för sista gången detta året, och jag färdig och på gång. En mysig nyårsmiddag blir det hemma ikväll men familjen och min kusin. Vid nio åker jag in till Lund med Mia och Joy där vi ska tillbringa natten tillsammans med Sebastian bland annat! 
 
GOTT NYTT ÅR! 
 

2012

2012-12-31 @ 14:24:00

 
Nu pysslar jag ihop mitt årliga collage där jag kan se hur jag har förändrats under året som har gått. När jag tittar tillbaka på det här året så kommer jag mest av allt komma ihåg dom här sakerna: jag har stärkt och skaffat relationer som jag hoppas kommer att vara livet ut. Jag har utvecklats en del som fotograf. Jag har varit i London, jag har deltagit på Jukola. Jag skadade mig, och missade en hel orienteringssäsong. Jag har varit på ett scoutläger på Vässarö, där jag också träffade en hel hög härliga människor. Jag har deltagit som volontär på två Hassela läger. Den här listan skulle såklart kunna bli hur lång som helst, och de sakerna jag har skrivit här är bara ytliga saker och det finns säkert 100 saker till som jag hade velat skriva upp här som har tagit en stor del under året. 
 
Jag kan i alla fall säga att jag är mer än taggad på det nya år, och jag vet att det kommer att bli så fruktansvärt bra! För att inte börja med vår skidvecka i Val Thorens.. 

MAKE ME THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD

2012-12-30 @ 21:24:00

 
Efter att ha sprungit två träningspass på en början på en förkylning så bröt den ut ordentligt igår och jag fick ligga hemma i sängen hela dagen. Trist, men ändå ganska skönt eftersom att det har varit fullt upp hela veckan. Idag tog jag i alla fall tåget in till Lund för att träffa min gamla fina vän Linnea. En vän som jag har saknat så, och verkligen inte vill tappa igen!
 
Dock fick jag dåliga nyheter nu och jag vill helst gå och lägga mig under täcket och gå i ide tills det kommer en finare dag. 

FOR A STRANGE KIND OF FASHION

2012-12-29 @ 01:50:00


SO I'LL JUST TELL YOU KNOW

2012-12-29 @ 00:09:00

 
Idag har det varit jullov i exakt en vecka och jag har hunnit med att fira julafton som resten av sveriges befolkning och dessutom så har jag hunnit träffa Alfred en hel del, och igår så sprang jag, Fanny och Maria runt i Malmö på mellandagsrean. Jag spenderade cirka 1000 kronor och är fyra plagg rikare! 
 
Nu sitter jag i min säng med en hög bilder, och ett fint ansikte uppe i högra hörnet efter att ha varit på ett litet träningsläger med klubben hela dagen. 

MERRY CHRISTMAS YOU FILTHY ANIMAL

2012-12-24 @ 10:01:00

 
Yes, lilljulafton firade vi på Eskilstorp precis som vanligt. Jag och mina bästa kusiner satt mest i tv-soffan hela kvällen och tittade på Ensam Hemma 2 som har blivit en liten tradition, som sen följdes av the Holiday. Men där satt vi så himla bra hela kvällen, i matkoma. Nu när jag precis har återhämtat mig så bär det av igen såklart. Men innan vi åker vidare för att fira julafton så ska jag både hinna med det ena och det andra, så just det, god jul.

ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

2012-12-21 @ 14:02:57

 
Fredag och den första dagen på världens fortsättning. Eller något. Eftersom att vi slutade igår tänkte jag egentligen sova länge idag, men vaknade ändå vid 7. Jag har i princip bara hunnit med att träna och äta lunch, ikväll eller senare idag så ska jag i alla fall träffa Mia. 

CALL ME HOME AND I WILL BUILD A THRONE

2012-12-20 @ 13:42:00

 
Efter att ha deltagit på vår halva första lektion för dagen gick jag och Sebastian ner till den nya Espresso House vid stationen eftersom att jag och Joy skippade det igår. Vi tog varsin kaffe och tog några bilder innan vi gick tillbaka till skolan igen. Men åh jag älskar vardagslyx, och pirr i magen. 

IT'S THE BEST PLACE I'VE EVER BEEN

2012-12-19 @ 11:18:32

 
Idag har jag min näst sista skoldag för det här året och första för den här veckan eftersom att jag var klar och fick stanna hemma både i måndags och i tisdags. På dom två dagarna har jag hunnit med att fixa med ett och annat, städa, slått in julklappar och tränat. I eftermiddag så ska jag möta upp Joy och handla upp våra sista pengar på julklappar samtidigt som vi ska försöka inviga Lunds nyaste Espresso House!

MÖT MIN BLICK EN ALLRA SISTA GÅNG

2012-12-16 @ 19:46:00

 
Den här eftermiddagen har jag simmat 2500m, och.. ja det var väl allt. Sen har jag testat en rätt häftig grej med bokeh som ni kan se på bilden. Formerna på bilder är alltså inte alls redigerade! 

PIRATJUL

2012-12-16 @ 14:38:57

 
Ett litet fult collage ifrån det senaste dygnet uppe i Bromöllas scoutstuga. Vi började i alla fall hajken med att svinga oss in på piratbåtar, bli beskjutna av andra pirater, leta efter skumtomtar och dricka glögg. Efter det, resten kvällen, var i princip allt vi gjorde att äta, sitta och prata, spela spel, titta på två helkonstiga julfilmer och så vidare. Vad vi än gör så är det alltid lika fint att träffa härliga Snapphane gänget, och just nu kan jag ju inte säga mer än att jag längtar till jullovet då Maria och Fanny äntligen ska komma ner och besöka mig! 

JULGODIS

2012-12-15 @ 11:32:00

 
Detta var vad jag och Jonna fick ihop efter ett par timmars slit i köket igår. Det är alltid så himla mysigt att baka julgodis men nu har vi också cirka 5 burkar som står fullproppade med kolhydrater. Haha. Vi bakade fyra olika sorter i alla fall; hemlagade snickers, rischoklad, pepparkaksrullar och mozartskulor! 

IN THE MIDDLE OF THE NIGHT, I MAY WATCH YOU GO

2012-12-14 @ 23:06:53


IF THERE ARE BOUNDERIES I WILL TRY TO KNOCK THEM DOWN

2012-12-14 @ 18:07:37

 
Fredagkväll och jag och min syster ska snart sätta igång med att baka julgodis. Imorgon åker jag med mina goda vänner Astrid och Hans mot årets julvaka som jag hoppas kunna bjuda med bilder ifrån på söndag! 

GET RECKLESS IN THE DARK

2012-12-13 @ 17:05:00


WE'VE GONE TO FAR BEYOND THE BORDER

2012-12-13 @ 16:53:00

 
Även om det första beskedet jag fick när jag vaknade imorse var att det var helt stopp i tågtrafiken så har en här dagen ändå blivit så bra! Fin, och jag har fått gjort hur mycket som helst med mina skolarbeten. Så himla skönt.
Igårkväll istället för att dansa så kom Mia hit med en liten påse med chokladbollar. Vi satt i min säng i ett par timmar, fikade, pratade och tittade på "The Amazing Spiderman". 
 
Om en timme ungefär ska jag cykla ner till klubbstugan för att träna och mysa med klubben.
 

ÖGONBLICK NÄR MAN FÖRLORAR SITT GREPP OM TIDEN

2012-12-12 @ 23:20:00


LUCIA OCH LUSSEKATTER

2012-12-11 @ 21:44:06

 
Ett par pixliga bilder ifrån min mysiga kväll nere på Åkersberg tillsammans med min mor och far och ett par andra gamla kompisar. Vi tittade på en lucia uppvisning och fikade på lussekatter och varm choklad! 

BLOW ME A WINTER PARADISE

2012-12-10 @ 18:45:00

 
7 december, fredag. Efter skolan mötte jag upp min underbara vän Mia, vi tog tåget till Emporia för att handla julklappar. Vars en fick vi med oss hem, men kvällen blev ändå så fruktansvärt bra eftersom att vi åt på min favoritrestaurang Jensen's Böfhus samtidigt som vi pratade om allt.
 
Lördagen började med ett vinterns första längdskidåkning. Så underbart! Efter att jag sen hade hjälpt Joy med en fotouppgift så tog jag tåget till Olofström, men Miranda där vi tillbringade hela kvällen på KF. Tyvärr tog jag inga bilder den kvällen. Dagen efter vaknade jag upp Miranda, vi åt god frukost och tittade på julkalendern innan jag tog tåget hem och ägnade min söndag till att träna och sen att göra nästan ingenting.
 
Idag hann jag bara vara i skolan i några timmar innan jag var tvungen att åka vidare till min sjukgymnast bland annat. 
Men åh, allting är ändå ganska bra nu.

JULBORD OCH PIRAT-LUCIATÅG

2012-12-06 @ 23:28:00

 
Vid sju cyklade jag upp till scoutstugan för att återigen delta på vårt mysiga julbord. Vi minglade med folk vi inte träffat på ett tag, åt så mycket vi orkade och bytte om till vårt pirat-luciatåg. På den nedersta bilden så kan ni se en skymt av det, jag kunde såklart inte själv stå bakom kameran och dessutom så är det så himla svårt när det är så mörkt. Haha aja, efter luciatåget fick vi se lite märkesutdelning, och sen fick vi äta ännu mer, gröt och aladdin choklad. Mysig kväll hade vi i alla fall! 

THERE HAS NOT BEEN A GATHERING LIKE THIS IN OUR LIFETIME

2012-12-06 @ 10:34:00

 
Här är tre bilder till från min Pirates of the Caribbean fotografering för några helger sen. Idag går jag i skolan till halv fyra som vanligt, sen ska jag snabbt hem och träna, och sen ikväll så är det vårt årliga julbord på scouterna som också innefattar vårt fina luciatåg. I år ska vi ha pirattema som ju passar så bra, jag hoppas att jag får ihop några bilder från ikväll! 

EMPTIED OUT BY A SINGLE WORD

2012-12-04 @ 15:58:00

 
Livet. Det är mycket i veckan precis som vanligt. Just nu längtar jag mest till min och Mias tur till Emporia på fredag och Kf på lördag såklart! I helgen hoppas jag också kunna få ihop lite julgodis bak och längdskidsåkning.

I'M WAKING UP, I FEEL IT IN MY BONES

2012-12-03 @ 15:07:00

S:t Jakobs Stenugnsbageri

A DECEMBER DREAM

2012-12-02 @ 20:37:00

 
Efter att ha vaknat på en första advents morgon utöver förväntan befann jag mig nere på torget vid halv två. Jag var hemma väldigt otaggad, det är vår uppgift, seniorernas, att sätta ut marscheller i hela byn till julmarknaden, och det brukar vanligtvis vara kallt, jobbigt och ta ett bra tag. Så fort jag kom ut i snön blev dock allting så himla bra! Haha, marschallerna tog max en timme, och därefter har jag strosat runt med Astrid hela dagen bland stånden, butikerna och cafén. Det har verkligen varit en sån där perfekt snöig, mysig juldag, och jag har träffat en massa trevliga människor, fikat, sett en massa lyckliga människor och fotograferat en del. Frusen, men så nöjd!

FÖRSTA DECEMBER OCH FÖRSTA VINTERSNÖN

2012-12-01 @ 23:27:00

 
Kände verkligen att det här var bilden till rubriken. Det här var en av dom Ben & Jerry's glassarna som jag och Miranda inte åt upp igår. Win för mig såklart, den sätter guldkant på min kväll ikväll istället!
 
Jag har för ett tag sen kommit hem från Malmö där jag var i några timmar med min vän Andreas. Vi åt lite mat, gick runt bland snöflingorna och julbelysningarna och satte oss på Espresso House ett tag. (Jag börjar känna att jag nämner Espresso House i varje inlägg nu. Inte bra..) I alla fall, det var som ni säkert redan har listat ut, väldigt mysigt. Innan idag har jag i princip bara hunnit umgåtts lite med Miranda, tittat på julkalendern och varit ute på ett långpass. 
 
December-mys-känslan smittar av sig och nu ska jag njuta av den sista glassen. Och prata med Sebastian. 

WE LET IN LIGHT AND BANISH SHADE

2012-12-01 @ 07:51:00

 
Såhär såg min eftermiddag ut igår när jag strosade igenom Lund med min tomtelatté från Espresso House när jag sprang in i affärer där jag köpte julklappar till mina nära och kära. 
 
Våra båda lektioner på förmiddagen igår blev inställda, så den tiden tog jag istället till att ta det lite lugnt, träna, städa min garderob och fixa lite andra saker. När klockan började närma sig ett-två snåret så var det dock dags att dra sig in mot stan igen för att gå på min sista lektion, tyska. Därefter stannade jag som sagt kvar och njöt av atmosfären av när dom tände alla lampor i årets julgran på Stortorget och alla människor stog runt omkring och applåderade. 
 
Jag fick i alla fall med mig ett par julklappar hem innan jag mötte upp Miranda hemma i min hemby, och vi gick tillsammans hem till mig samtidigt som vi översvämmade varandra med saker som hade hänt i våra liv. Det blir ofta så när man inte har träffats på ett tag. Gårkvällen spenderade vi mest med ännu mer prat och att äta. Först min goda paj, och sen Ben & Jerry's som mamma hade köpt hem. 
 
Nu sitter jag i köket och lyssnar på lite julmusik samtidigt som jag upptäcker att det faktiskt har kommit lite snö under natten. Självklart så vaknade jag och blev rastlös sisådär två timmar innan vi skulle ha gått upp egentligen. Tur för mig att jag har min lilla blogg som jag kan unnderhålla mig med istället.


2019
Januari, Februari

2018
Januari, Mars, Juni, Juli, Augusti

2017
Februari, Maj, Juni, November

2016
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2015
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2014
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2013
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November December

2012
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2011
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2010
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December