ON THE COMPETITION CENTER

2012-07-31 @ 18:13:00


ERIK BARR ZEILON

2012-07-31 @ 10:55:28

 Erik i spurten på andra etappen.

O-RINGEN - STAGE 1

2012-07-31 @ 00:19:16

Ett par bilder ifrån första etappen på O-ringen.

AXA-STAFETTEN OCH SÅ VIDARE

2012-07-30 @ 16:45:00

 
Några bilder ifrån första kvällen på O-ringen. Axa-stafetten och mycket vänner! Idag åkte jag och pappa ner till Ystad för att kolla på cykel igen, och nu är vi väl i alla fall ett steg närmare. Det slutade dock med att vi kom hem med varsin blå soft schell tröja som jag är riktigt kär i.

YOU ARE GONNA GO FAR KID

2012-07-29 @ 17:44:00

 
Två bilder ifrån en av kvällarna i veckan då jag och Hampus var i Halmstad och åt, fotade och fikade med ett gäng av hans kompisar. Det är ungefär sådana saker man längtar tillbaka till.
 
Det första jag och Linnea gjorde igår när vi hade kommit hem från Vaxsjön var att sova. Vi sov i femton timmar, haha, klockan halv tio skjutsade jag henne till stationen imorse. Jag var tvungen att sticka till scoutstugan och packa till Boomerang med dom andra. Nu ska jag cykla iväg till Joy och catcha up!

I HOOK YOU UP WITH SOME POETRY

2012-07-28 @ 10:52:58

 
För knappt två timmar sedan så körde vi upp med husvagnen nere på uppfarten. Klockan sex imorse drog mamma och pappa upp oss för att ta vårt pick ock pack och åka hem.
 
En vecka i Halmstad, en så himla bra en. Även om jag har lidit väldigt mycket eftersom att jag inte har kunnat springa en enda etapp så har vi haft så fruktansvärt kul, och gjort så grymt många olika saker. Jag tänker inte ens försöka sammanfatta veckan för det finns så mycket att säga.
 
Strax under tusen bilder slutade kameravtryckaren på, och jag ska försöka orka redigera så mycket som möjligt. En sak kan jag ju säga och det är att jag redan längtar tillbaka, och jag vill bara bli frisk och tillbringa hela mitt liv till orientering. Haha, nästan. Om en stund kommer Linnea hit i alla fall, så det roliga är ju inte helt slut!
 

BE CAREFUL WHAT IT IS YOU'RE TRYING TO DO

2012-07-17 @ 22:01:41


Sebastian i söndags

Imorgon ska jag och mamma upp vid sådär sju-tiden för att ta tåget till Lund. Jag ska få mitt ben röntgat imorgon, och jag ber till gud att det inte är allvarligt, och att det går över inom en snar framtid. Linnea var här inatt. Hon mötte mig efter jobbet och vi gick hem till mig med varsin stor glassbägare. Min fina vän som jag inte hade träffat på nästan en månad.  

YVES ROCHER

2012-07-16 @ 15:16:14Detta var jag fyndade på Yves Rocher. Om man jämför priset jag gav med priset det var värt så skiljer det 366 kronor, så det känns ju ganska bra. ;) En bodypeeling, en foot beauty care, en cocos bodylotion, en cocos/ananas parfym, en ansiktsmask och en ansiktspeeling blev det!

JACKSON FIVE FROM A CAR STEREO

2012-07-16 @ 13:08:17Två bilder från igår när jag och Sebastian tog en tripp till Malmö för att bara mysa och ta igen. Först gick vi en stund på entré där jag handlade lite på Yves Rocher, och sen åkte vi in till stan, åt på Jensens Böfhus, och sen såg vi på "Snow white and the Huntsmen". Filmen var helt okej, fast jag tyckte inte om huvudrollen Kristen Stewart. Det blev i alla fall en bra dag.

Imorse tog jag bussen hem ganska tidigt eftersom att jag hade fått en tid hos sjukgymnasten, har nämligen gått och skadat benet såhär precis en vecka innan O-ringen. Vill egentligen bara lägga mig och gråta, men oddsen verkar ändå vara ganska bra så det är bara att bita ihop!

FORTSÄTT NÄR MÖRKRET KOMMER OCH ALLT GÖR ONT

2012-07-14 @ 18:41:00Jag är inte sugen på att skriva något egentligen. Idag åkte vi till Degeberga för att gå på marknaden, den enda marknaden jag kommer att hinna med i år. Jag köpte ett linne och en klänning. I alla fall, snart kommer Joy, och det ska bli det bästa idag.

YOU ARE BETTER OFF IF YOU DON'T ASK WHY

2012-07-08 @ 20:00:39Dom senaste dagarna har jag varit med Nadja, vi gick och åt pizza på Italia i Lund, såg Notting Hill och annat mysigt. Igår jobbade jag, och efter det ringde Joy så jag cyklade hem till henne och sov där. Eftersom att det var så grymt fint väder idag så har vi princip legat ute hela dagen, i hennes pool bland annat. Livet ♥ När jag kom hem så började jag grilla, och sen har vi haft en sån där god sommarmiddag. Ikväll tänkte jag göra en stor chailatté, och sen sätta mig och titta på Desperate Housewives!

HAVS-OL

2012-07-06 @ 10:50:06Vid midnatt igår kom vi hem ifrån två dagar på Havs-OL i Karlshamn. Det här året var ju betydligt bättre än förra året eftersom att jag kunde springa i år. Det var så himla kul! Förutom att springa så gick vi på en liten marknad i Sölvesborg, solade, åt och fikade med klubben.

Nu sitter jag mest hemma och har ångest för att jag inte ska åka till tjoget (och längtar till O-ringen). Idag ska jag i alla fall åka och hälsa på Nadja.

ALLT DET BÄSTA HAR INTE HÄNT ÄN

2012-07-03 @ 13:23:00Det finns en anledning till att den här bilden sitter i mitten på min fotovägg. Den gör mig glad.

Två andra saker som gör mig ganska glad just nu är 1, vi ska nog till Alperna nästa år, och 2, jag har fått mitt första fotojobb!

I'D RATHER BE BROKE DOWN WITH YOU BY MY SIDE

2012-07-03 @ 12:19:00Här är en av presenterna som jag fick när jag fyllde år. Fyra gigantiska koppar från Indiskan. Precis som jag hade önskat mig! Eftersom att jag fick en cykel av mina päron så var det ganska många små saker jag hade önskat mig som jag inte fick. Därför passade det ganska bra att Joy ville in till Lund en sväng idag och kika på rean, för då kanske jag också kan plocka med mig några saker hem.

Efter Lund så ska jag hinna med att träffa Anton ikväll, och innan dess måste jag packa. Imorgon åker vi till Karlshamn i två dagar för att springa Havs-OL och för att besöka den fina fisk restaurangen som vi uppäckte förra året!

BE CAREFUL WHEN YOU'RE WALKING IN TO VIEW

2012-07-01 @ 14:50:00Hela dagen har jag varit köket för att baka tårta, lägga upp mat och så vidare. Ikväll kommer nämlingen släkten för att fira mig bland annat. Det ska bli rätt kul att sitta och prata med kusinerna igen och så. Sen så har vi ju ungefär ett ton mat att äta upp också!

SOL-FEST

2012-07-01 @ 00:49:00Klockan två igår gick jaktstarten ute i skogen till Tjoget träningen. Efter träningen åkte vi allihopa hem till familjen Segerslätt som bjöd på både pool vollyboll och grillat. Det var väldigt mysigt, och man kände verkligen att sommarstämningen var på topp!


2019
Januari, Februari

2018
Januari, Mars, Juni, Juli, Augusti

2017
Februari, Maj, Juni, November

2016
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2015
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2014
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2013
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November December

2012
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2011
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2010
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December