YOU COULD BE IN SEVERAL DIFFERENT PLACES

2012-11-29 @ 09:19:00

 
Torsdag morgon.

YOU'RE FOOLING NOBODY

2012-11-28 @ 11:24:00

 
Fina vän, Sebastian.

AUTUMN SUN AND AUTUMN SWEATERS

2012-11-27 @ 12:59:00

 
Två bilder ifrån när jag och Sebastian var ute på vift igår. Visst håller ni med om att tröjan som Sebastian har på sig är döfin? Eftersom att han bangade igår ska vi nu gå ut igen och handla.

A SNAPSHOT FROM OUR NEW MOVIE

2012-11-27 @ 12:14:00

 
Njaa, nästan. Den här bilden tog Sebastian idag på mig och Jeanette till sin filmstill. Jag ska föreställa Gabrielle Solis från Desperate Housewifes när hon skjuter sin styvfar.

SINCE WE FOUND OUT THAT ANYTHING COULD HAPPEN

2012-11-27 @ 11:47:06

Sammetströja; second hand, svart klänning; hm, bälte; gt, skor; skopunkten

YOU CAN TAKE THE FUTURE EVEN IF YOU FAIL

2012-11-26 @ 16:08:00

 
Jag och Sebastian var ute och fotade nyss så för att göra det jag vill hinna med så sitter jag kvar ett tag i skolan. Så fort jag kommer hem ska jag äta, cykla till scouterna och sist men inte minst gå på styrkepasset hos klubben!

ONE QUESTION ABOUT YOUR BUSINESS, BOY

2012-11-26 @ 14:14:00

 
Det första utdraget från min filmstill fotografering igår. Precis som jag trodde och hoppades på så fanns där några bra bilder som jag kunde använda. Modellerna heter som sagt Ellinor och Oscar! 

BUT YOU HAVE HEARD OF ME

2012-11-25 @ 18:09:19

 
Idag åkte jag in till Malmö igen med Ellinor och Oscar som skulle hjälpa mig med min fotouppgift. Vi hade inte dom bästa förutsättningarna, det var svinkallt, regnade och blåste. Jag hade så himla tur som hade två jätte positiva modeller med mig. Eftersom att vädret var så dåligt, kameran blev blöt och vi frös, så fotade vi inte så länge, och satsade inte riktigt så mycket som jag hade tänkt från början. Många av bilderna blev nog också dålig skärpa på eftersom att det regnade. Imorgon ska jag dock kolla igenom alla, och jag är säker på att där finns någon jag kan använda. Grymma modeller hade jag i alla fall! 
 
För att få upp värmen igen så gick vi in på Espresso House i västra hamnen och drack tomtelatté och varm choklad. Vi satt där ett tag faktiskt och pratade om allt möjligt. Nu har jag dock varit hemma ett tag, det första jag gjorde var att ställa mig i duschen med varmt vatten, och nu, för att fullborda min helg så ska jag se den fjärde filmen av Pirates of the Caribbean! 

VID VÄRLDENS ÄNDE

2012-11-24 @ 11:52:00

 
Nu är jag inne på den tredje filmen av Pirates of the Caribbean. Sitter och tittar på den samtidigt som jag äter frukost! När den är slut ska jag ut på en träningsrunda, innan jag ska börja fixa för ikväll och imorgon.

ROCKING BACK AND FORTH SOMEWHERE

2012-11-24 @ 00:24:00

 
Efter att ha kommit hem från en liten runda på Emporia (igen) med Robin och efter att ha varit hemma en stund och städat bland annat så cyklade jag ner till Höörs enda café som faktiskt har öppet ända in på småtimmarna. Där mötte jag upp Mia, min fina vän, som jag träffar allt för sällan, och vi satt och delade bullar och pratade om allt i lite mer än två timmar.
Fredagsmys var det, och nu sitter jag i min säng med datorn i famnen och är alldeles för pigg för att kunna sova efter allt kaffe. Jag funderar istället för att sätta på andra delen av Pirates of the Caribbean eftersom att jag såg den första igår. Det är så himla kul att se sådana "klassiker" om igen.

LOVE IS IN THIS GATEAWAY

2012-11-23 @ 19:48:00

 
Några bra saker som händer nu eller som kommer att hända: 
 
• Jag och Åse har bokat boende till O-ringen i Boden nästa år.
• Jag har blivit bokad som fotograf till ett bröllop nästa år.
• Jag ska med största sannolikhet snart få en IPhone
• Jag och Ellinor ska ha "Mysteriet på Greveholm" maraton i helgen.

MY SLIDESHOW FROM INCENDI

2012-11-22 @ 08:49:50

 
Igårkväll så la Espen upp mitt bildspel från glashyttan på youtube, så då tänkte jag passa på att visa den här också. Detta var ju då vårt senaste fotoprojekt där uppgiften var att göra ett bildspel om en persons arbets/hobby dag.

SKELETON WINEGLASS

2012-11-21 @ 17:41:00

 
Idag var jag nere på Incendi och lämnade mina bilder till dom. Som tack fick jag det här jätte fina såklart handgjorda vinglaset!

UNFOLDING THE FIRST MORNING LIGHT

2012-11-20 @ 15:08:00


LIKE STONE TURNED INTO DUST

2012-11-20 @ 14:56:34

 
Eftersom att det här är första veckan på vårt tre veckor långa fotoprojekt så började jag dagen med att åka till Västra Hamnen för att spana efter en bra plats till min fotografering. Till mitt sällskap hade jag Andreas som jag inte träffat på ett tag, och det är ju alltid trevligt. Vi promenerade längs hamnen, lunchade på V.E.S.P.A. och avslutade på Espresso House.

TO MEET HIS HAZY ANTICIPATING EYES

2012-11-19 @ 13:42:54

 
Sovmorgon, fotoredovisning, och nu ska jag ta nästa tåg hem. Vi har precis fått reda på vår nästa fotouppgift, så imorgon ska jag tillbringa min förmiddag i Malmö för att kolla ut en plats där jag ska ha min fotografering. Så himla pepp!

HEAR MY THOUGHTS IN EVERY NOTE

2012-11-18 @ 14:30:41

Incendi
 
Jag vaknade med smärta i höften från intervallpasset igår idag så även om vi först gav oss iväg vände vi halvägs och stannade hemma. Det suger såklart, men någonstans är det ändå en liten vinst, att jag verkligen inte ignorerade smärtan och avstod istället. Förhoppningsvis så är jag inte tillbaka i samma dynga! 

TUTANKHAMUN

2012-11-17 @ 19:26:00

 
Ledig lördag. Det var vad jag såg framför mig idag. Jag ställde ingen väckarklocka, utan vaknade vid halv nio, gick upp och åt frukost och tog det lugnt. Därefter kom det fram att resten av min familj hade tänkt ta sig in till Malmö och titta på Tutankhamun utställningen vid elva och då nappade jag såklart på där. Eftersom att jag hade planerat att ta det lugnt idag och ta ett skönt långpass så fick jag istället slänga på mig träningskläderna och ta ett lite kortare intervallpass för att sen hoppa in i bilen till Malmö.
 
Utställningen var till en början ganska tråkig, men när vi fick se (inte dom riktiga såklart) alla dessa skatt- och gravkammrarna så blev det faktiskt lite intressantare. Själv tycker jag dock att det kanske är lite väl mycket hype över en 18-årig kille som dör. Begravs i någonstans mellan 5 och 10 "kistor/kammrar" i guld, och sen ett par till rum fyllda med guldmöbler, statyer och så vidare på det känns ju kanske lite väl överdrivet? Kung var han ju dock, men ändå?
Efter utställningen åt vi på Jensens Böfhus, och vi hann nog gå en halvtimme ungefär på Emporia igen innan brandlarmet bröt ut och hela byggnade fick utrymmas. Men det var ju en upplevelse det med. Ett tag där kände jag mig som en passagerare på Titanic.. Hehe
 
Och, imorgon springer jag min första tävling för den här terminen! Äntligen, fast att det är den sista tävlingen för i år så känns det ändå så himla bra. 

I'M INTO DOING WHAT I FEEL LIKE DOING

2012-11-16 @ 22:08:00

 
Åh, idag har varit en så bra dag. Vaknade vid sex och åkte ett tag senare in till skolan där vi hade en lektion i svenska. Jag och Nadja satt dock kvar där sen, till två, och jag fick tro det eller ej så himla mycket gjort! Med det efter oss gick vi först en snabbis till Burger King, och sen tog vi tåget med Sebastian till Emporia. Emporia var.. stort? Jag tyckte dock att det var alldeles för instängt, klöddigt och stort för min smak, men det var ju en upplevelse det också. Jag köpte ett par nya vinterskor, och det var ett par glada 17-åringar som sen satt på tåget hem vid åtta-tiden. Nu ska jag strax ropa ner min syster och se på en film.

GOTTA WALK BEFORE I FALL

2012-11-16 @ 13:30:06


I'M SURROUNDED BY IT ALL

2012-11-16 @ 12:53:14

Några fler bilder från Incendi
 
Fredag, och vi hade vår sista lektion för tre timmar sen. Jag, Nadja och ett par andra från klassen sitter kvar och pysslar med lite skolarbete, bilder och så vidare. När Sebastian är klar hemma ska han komma hit och möta upp mig och Nadja och vi ska ta tåget vidare till Emporia. Första gången och jag har kameran med mig! Pepp

THINKING SOFTLY WHAT A TINDER BOX WE LIVE IN

2012-11-14 @ 17:59:23

 
Den här dagen började precis som förra veckan med simning vilket jag tycker är så himla härligt. Resten av dagen har väl flytit på som vanligt, och eftermiddagen har jag lagt på plugg, lite tv-serier och redigering. Om ca en timme ska jag gå på mitt första Intervall-Flex pass på minst ett halvår(!)

THE BIG BIG BANG

2012-11-13 @ 11:46:48

Helt stormförälskad i speciellt den sista bilden! Fina Matilda

INCENDI GLASBLÅSERI

2012-11-13 @ 09:34:00

 
Ett urval av bilderna som jag tog i fredags på Incendi i Höör. På bilderna ser ni Espen, Ammi och deras personalchef katten Artemis såklart. Nu sitter jag och försöker lista ut vilken låt som passar bäst till mitt bildspel, och det är inte det lättaste kan jag ju berätta. När den här skoldagen tar slut ska jag ut och träna, plugga och avsluta kvällen i scoutstugan.

I MINA OMRÅDEN MED KANONEN DÄR BREDVID

2012-11-12 @ 19:30:00

 
Två bilder ifrån porträtt fotograferingen jag och Matilda hade, och jag ska säga, där finns en hel del guldkorn! Pepp. 
Idag har jag suttit hela dagen och redigerat på mitt arbete hos Incendi och imorgon hoppas jag att jag kan färdigställa det. Efter skolan mötte jag upp Joy i stan, och vi gick till Espresso House och tog en liten fika. Catch up snack är aldrig fel. Nu ska jag börja göra mig i ordning för ett styrkepass med klubben.

I DO BELIEVE YOU LIVE THEM ALL

2012-11-11 @ 21:20:00

 
Tja! Nu är jag tillbaka igen. I fredags skippade jag skolan och stannade istället hemma i lilla Höör för att cykla ner till vår alldeles egna glashytta för att göra ett fotoarbete. När klockan hade blivit kring två så cyklade jag hem och hämtade mina väskor för att sen ta tåget, tre timmar till Falkenberg och bästa Matilda. 
 
Vi pratade, tittade på Nisse Hult, var en sväng på Ullared, hade ett eget spa medans vi tittade på Taken, var ute och åt, fotade en del, tränade och åt godis. Idag så tog jag ett helt gäng bilder på Matilda faktiskt, som blev väldigt bra, men jag tänkte inte sätta mig och redigera dom ikväll.

JUST PLEASE FUCK OFF

2012-11-07 @ 21:14:00

 
Åh fyyyyy vilken dålig dag jag har haft idag. Det beror nog mest på att det var första dagen i skolan efter lovet, vilket ju alltid är lite småjobbigt, men speciellt för att jag sen fick vänta på tåget hem i tre timmar. Eftersom att jag egentligen skulle ta mig till Miranda och sova hos henne så tog allting mycket längre tid, och allting var ju förgäves också eftersom att jag till slut hamnade hemma ändå. 
 
Men det finns en ljus sida med den här dagen också. Jag var på mitt egentligen sista möte hos sjukgymnasten idag, och blev förklarad som frisk. Nu får jag i princip träna precis som vanligt igen, och viktigast av allt, jag får dra ut i skogen igen!!!!

JAG LOVAR OCH JAG SVÄR

2012-11-06 @ 13:38:31

 
Jag satt eventuellt uppe lite för länge igårkväll. Det gjorde ingenting i alla fall för jag orkade ändå släpa mig upp idag och träna innan utvecklingsamtalet i skolan. Det var första gången idag som jag kunde springa över en mil sen jag skadade mig! Nu ska jag stoppa i mig något innan jag tar tåget till Lund.

WHERE THE DANGER GROWS AND IT'S SAFE TO STAY

2012-11-05 @ 22:48:00

Några fler bilder från Monster natten.

HALLOWEEN

2012-11-05 @ 21:20:00

 
Så här såg jag och Dennis ut i lördagskväll när vi var på Monsterfest hos Astrid. Dennis åkte precis vidare efter att ha varit här ända sen i fredags. Vi har mest slappat och det har varit riktigt skönt! Nu har jag precis varit ute och tränat, och sitter i min säng med en kopp te och en tårtbit ifrån Jonnas fest i fredags samtidigt som en film spelas på tv'n. Jag tänkte redigera bilder ifrån festen och fixa lite här på bloggen!

IMORGON SMÄLLER DET

2012-11-02 @ 14:32:37

 
Som ni kanske kan förstå så är ju så gryyyyymt taggad till imorgon då vi ska på Halloweenfest hos Astrid! Jag, Fredrik, Dennis och Connie ska såklart gå all in och det kommer bli så jäkla bra!! 

LIKE RAIN CLOUDS CASTING SHADOWS BELOW

2012-11-02 @ 00:29:00


WHO SAYS THOSE BASTARDS DON'T DESERVE TO PAY

2012-11-01 @ 23:10:00

 
Idag har jag och min syster tillsammans promenerat genom gågatorna i Helsingborgs innersta del. Vi fick nog båda med oss nästintill för mycket hem men det var så himla mysigt. Vi tog en liten lunch på Waynes Coffee och direkt när vi kom hem var jag tvungen att åka vidare till scoutstugan för att vara med på månadens styrelsemöte. Det var nog det drygaste mötet jag någonsin har varit med på, vi satt kring matsalsbordet i över tre timmar. Det ända positiva jag kunde hitta med detta var att höstlovet skulle kännas längre. För mötet kändes nämligen som minst ett dygn. 
 
Imorgon ska jag det första jag gör göra ett fotoprojekt på Incendi, glashyttan som ligger här i Höör. Resten av dagen ska jag träna, städa och förhoppningsvis hinna träffa Anton innan Dennis och Henrik kommer på kvällen.


2019
Januari, Februari

2018
Januari, Mars, Juni, Juli, Augusti

2017
Februari, Maj, Juni, November

2016
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2015
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2014
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2013
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November December

2012
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2011
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2010
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December