HÖSTHAJK

2012-09-30 @ 17:32:00

 
Innan idag kom jag hem från underbar helg med en massa härliga scouter. Den här helgen var det dags för oss att arrangera hösthajken så vi har varit funktionärer, men det har varit jätte kul ändå. Extra kul var det att träffa Sebastian och Nicki (den fluffiga hunden) som vi bodde hos i Stockholm i somras. Åh, när man är ute på såna här helger så vill man bara vara scout och sova ute 24/7. Det är inte mycket som slår det. 

THE SUN IS RISING SLOWLY AS YOU WALK

2012-09-26 @ 22:23:00

 
I tisdags fick vi en ny fotouppgift i skolan, vi ska efterlikna en fotograf. Jag tycker att det är en jätterolig uppgift och visste direkt vem jag skulle välja, Anastasia Volkova. Det är en tjej från Ryssland som jag har följt via bloglovin' ett bra tag nu, och speciellt nu när jag blir tvungen att analysera hennes bilder så mycket så blir jag helt fast. Jag älskar hennes fotografier! Här är i alla fall min första tolkning, även om det var mycket svårare än vad jag trodde så är jag ganska nöjd. På bilden ser ni fina Evelina.
 
Vad händer annars? Ingenting kan jag berätta. Jag går upp på morgonen, åker till skolan, går i skolan i sju timmar, kommer hem, tränar, äter, sätter mig och pluggar och går och lägger mig. Det är inte alltid jag gillar studentlivet..

ALBUM COVER

2012-09-24 @ 13:34:36

 
Idag har vi haft redovisning av våra album covers. Eftersom att jag inte kunde välja vilken av dessa bilderna jag skulle visa så visade jag båda! 
 
I fredags så kom Joy hem till mig och vi slappade hela kvällen medans vi tittade på LOL och åt sönderbrända chokladmuffins. I lördags däremot tog jag bussen till Trelleborg för att ha kräftskiva med Hilde och Andreas och så. Det var jättemysigt och kul även om jag var tvungen att åka klockan tio på morgonen efter för att jobba i sju timmar.

5 YEARS TIME

2012-09-18 @ 13:52:00

 
Här är en av dom bilderna som jag tog till det igår på Robin och Linnea. Idag har jag suttit framför Photoshop hela dagen och hållt på med mitt albumcover. Det är så himla svårt att leva upp till sina egna förväntningar..

KEEP ON MOVING TO THE FIRST RAYS OF DAWN

2012-09-17 @ 14:47:00

 
Det här är inte fotoprojektet som jag nämnde tidigare idag, det är bara ett mellanprojekt. Jag och Linnea bestämde för att verkställa en fotoidé vi hade och gick ner till parkeringshuset nere vid Malmborgs. Tyvärr blev det inte riktigt vad vi hade tänkt oss eftersom att det var så dåligt ljus. 

I DON'T THINK ABOUT YOU ALL THE TIME

2012-09-17 @ 10:49:00

 
Min dag började när min väckarklocka ringde 6.00. Upp och träna, duscha och sen tog jag tåget till Lund för att äta frukost på Espresso House med Miranda. Det var precis lika mysigt som man kan föreställa sig. Nu har jag landat i skolan och idag är det fotoprojekt som står på schemat. Albumcover för Noah and the Whale. I mellan skolan och slingning hos Ellen ska jag ta mig till Malmö och hämta min mobil som jag glömde på tåget i lördags.. 

T.G.I FRIDAYS

2012-09-14 @ 23:39:00

 
Har haft en riktigt mysig kväll med mina saknade vänner och mycket mat. Vi halv planerade in en kräftskiva nästa helg också!
 
Imorgon ska jag upp rätt tidigt och träna för att sen gå på ett möte på jobbet, och sen åka in till Malmö och strosa runt med Hampus och Miranda. Min lördag tänkte jag avsluta hemma hos en av mina favoriter, Linnea!

LIGGER DET NÅGON SANNING I DRÖMMAR?

2012-09-14 @ 15:28:00Idag har jag haft hemstudier hela dagen så jag har hunnit med att både träna, duscha, ätit frukost, pluggat, lagat mat, städat och gjort mig i ordning. Ikväll ska jag åka in till Malmö för att äta på T.G.I Fridays med Hilde, Andreas och Henrik.

ITSY BITSY SPIDER

2012-09-11 @ 22:00:00


PAJEN MED STORT P

2012-09-10 @ 21:24:17

När jag tittade igenom min lilla digitalkamera idag så hittade jag dom här, dom enda bilderna som jag tog på Boomerang. När alla på lägret hade åkt hem, och det bara var vi från Spidde kvar så gick vi ut i skogen och plockade blåbär samt hämtade lite ingredienser och choklad ifrån köket. Resultatet blev helt horribelt gott! Vi kom fram till att ingen av oss någonsin förr hade smakat en så god paj. Åh längtar tillbaka lite..
 

FRÅGAN ÄR OM DET SPELAR NÅGON RIKTIG ROLL

2012-09-09 @ 22:03:00Efter att ha jobbat hela dagen igår, träffat Anton en stund på kvällen och tränat ett par gånger så bestämde jag och min syster oss för att ta tåget mot Entré idag. Jonna hade bestämt sig för att köpa en hel del, men jag hittade också några saker. Vi köpte oss bland annat varsin vinterjacka. Och nöjda är vi. Vi kom hem för två timmar sen ungefär efter att ha ätit oss mätta på Jensens Böfhus kycklingfiléer och smakat Burger Kings varma brownies. En riktigt bra hade vi!

DEAR PHOTOGRAPHER

2012-09-07 @ 19:57:00

 
För ett par dagar sedan så hittade jag in på en fotosida bland annat som heter Blish. Det är alltid lika kul med inspiration, och där hittade jag bland annat inspirationen till dom här bilderna. Så himla kul på något vis.

VAL THORENS

2012-09-04 @ 09:35:00

 
Nu har jag och pappa äntligen bokat en fin fin skidresa till Val Thorens och Frankrike. På sportlovet nästa år åker och det ska bli så grymt kul!! Jag desperat längtar som vanligt inför alla skidresor. I år ska vi också åka med våra barndomskompisar och några andra som jag inte ens har träffat än. En hel hög skidgalna människor helt enkelt. Börjar räkna ner nu. Typ 

YOU'RE NOT AS BRAVE AS YOU WERE AT THE START

2012-09-03 @ 13:50:49Idag har vi jobbat med reklamposters hela dagen. Nu måste jag iväg och ta bussen till sjukgymnasten!

TELL HER THAT I MISS OUR LITTLE TALKS

2012-09-02 @ 20:36:00

 
Ett par bilder ifrån Forsakar idag när vi firade farfars 85-års dag. Så himla kul var det att träffa så många från släkten igen. Det är det bästa, när alla är samlade. Efter att vi hade varit på Forsakar så åkte vi allihopa hem till farmor och farfar och festade med ett halvt dussin tårtor!


2019
Januari, Februari

2018
Januari, Mars, Juni, Juli, Augusti

2017
Februari, Maj, Juni, November

2016
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2015
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2014
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2013
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November December

2012
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2011
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2010
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December