NOW HERE WE ARE, SO CLOSE BUT YET SO FAR

2013-02-28 @ 21:48:08

Vår sista dag i backen.

SOMETIMES I THINK IT'S BETTER TO NEVER ASK WHY

2013-02-27 @ 22:40:00

 
Det är nästan helt kolsvart ute, och det var ett tag sen de sista lamporna från husen vid vägkanten syntes till. Sväng efter sväng kommer vi sakta men säkert längre upp på berget upp för serpentinvägarna. Bussen hoppar till titt som tätt, och jag tror aldrig att det ska sluta väl när jag ser ett par billjus som kommer och möter oss på vänster sida av vägbanan. Men så plötsligt, när vi svänger runt en krök så ser jag det, alla ljus och alla husen som slingrar sig upp för berget. Mitt i byn står det en kyrka, som har sitt tak upplyst av en miljon lampor, och allting är bara så, vackert. Vi åker under en sittlift, och då känner jag den där känslan, som jag har saknat så mycket, krypa upp längs ryggraden. Känslan av skidsemester. Känslan av riktigt tjock snö, lukten av svettiga underställskläder, smaken av Toblerone och Milka, hur starkt solen bländar en mitt på dagen, och lukten av fjäll. Eller lukten av Alperna kanske är mer passande vid det här laget. Jag blir helt pirrig inuti och kan knappt bärga mig tills det blir morgon och jag ska få göra något av de sakerna som jag uppskattar allra mest, att kasta mig ut i backen.
        Nu kan vi också se några upplysta backar som letar sin väg ner för branterna, och en pistmaskin bländar oss nästan när den gör sitt jobb klockan tolv på natten. Samtidigt som vi lämnar den första byn och dalen så spelas den låten upp i mina hörlurar, och en varm blixt sprider sig i hela kroppen samtidigt som ett leende snabbt uppenbarar sig på mina läppar när jag genast tänker på honom. Allting känns så fruktansvärt underbart och jag undrar om man kan känna sig mer levande än såhär. Jag har så många fantastiska saker framför mig, och jag kan inte vänta på att få uppleva allt som livet och den närmsta veckan har att erbjuda. Efter ytterliggare några svängningar på serpentinvägen så kan jag se det framför mig, vår destination, och det är så häpnadsväckande vackert. 

YOU AND ME TOGETHER, NOTHING IS BETTER

2013-02-26 @ 20:19:16

 
Check √

VAL THORENS SNAPSHOTS

2013-02-26 @ 10:48:00

Några bilder från veckan som gått tagna med min kompaktkamera.

IN THE SMALL SLOPE

2013-02-26 @ 10:05:00


FEEL THE WARMTH, WE'LL NEVER DIE

2013-02-25 @ 17:43:00

 
 
Starbucks på Kastrup, skiduthyrningen och vi är ute och äter. Gång på gång.

WHEN THE DAYLIGHT COMES I WILL HAVE TO GO

2013-02-25 @ 13:25:30

 
22.20 landade vi på Kastrup i lördags. Vi har haft en helt fantastisk vecka, solsken varge dag, grymma backar och god mat. Framför allt så har vi haft väldigt gott sällskap! 10 stycken var vi som delade en liten lägenhet i Val Thorens övre by, jag, pappa, Magnus, Ulf, Sven-Johan, Zenita, Anna-Britta, Dan, Anton och Albin. Här är de första bilderna från vår skidresa.

FEEL THE EARTH MOVE AND THEN

2013-02-15 @ 06:52:53

 
Alltså det finns nog ingen som är så lycklig som jag just nu. Helt galet. Gissa vem som satt och väntade på mig igår när jag hade slutat sista lektionen? Min fina underbara Alfred. Vi hade kommit överens om att inte ses alls igår eftersom att vi båda hade så mycket att göra och det var mitt i veckan, och ändå så står han där, rest ända hit bara för min skull. Min pojkvän. Åh det var bara så fruktansvärt magiskt och jag älskar honom ända från tåspetsarna! Ville bara dela med mig av detta.

THAT GUN IS LOADED BUT IT'S NOT IN MY HAND

2013-02-13 @ 21:43:37

Instagram @annikapaulina
 
Nu gör jag mitt första sammandrag från mina första veckor på instagram. Tyvärr blir det att jag hamnar där mer än vad jag gör på bloggen just nu, men det är väl inte så konstigt. Det händer ju så fruktansvärt mycket hela tiden! Nu så längtar jag i alla fall aldra mest tills på lördag då jag och pappa ska åka ner till Frankrike med ett par andra vänner för att bara njuta och åka skidor i en hel vecka. Det ska bli så himla kul, och jag har längtat efter det så otroligt länge! Antagligen kommer jag inte att blogga där nerifrån alls, instagram hade jag dock tänkt använda flitigt! 
 
 

ANYONE WHO ASKS I WILL LET THEM KNOW

2013-02-12 @ 13:57:00

Middagen i lördags hos min faster

YOU WOULD CHANGE THE WAY THAT I SAW IT

2013-02-12 @ 13:52:55

 
Även om den här dagen inte alls startade sådär jätte bra så blev den väldigt mysig till slut. Vi började med att redovisa våra produktfoto, och därefter så har både jag och Linnea varit helt sysslolösa eftersom att vi är klara med allting i fotokursen. Då gick vi ut på stan och lyxade lite med latté, och sen gick vi vidare för att leta efter lite födelsedagspresenter bland annat. Så himla mysigt, så mycket prat, och så mycket fynd.

I PUT IT ON REWIND FOR THIS TIME ONLY

2013-02-11 @ 11:08:00

 
Den här helgen började med gourmémiddag på scoutstugan. Vi åt tacos och bakade lyxkladdkaka. Efter att ha tittat några minuter på Ping Pong Kungen och spelat ett par omgångar Quiz Campen mot Hans så åkte jag hem igen. På lördagen var jag ute och tränade lite innan jag och pappa var ute och övningskörde. Senare åkte vi till Kristianstad för att äta middag hos min faster. Då kom också Alfred lagom till efterrätten, och därefter åkte vi till Hällevik för att kika på hans sommarstuga bland annat. 
 
Igår åkte vi iväg och köpte take away innan vi åkte ut till en sån där jätte vacker utsiktsplats som ni ser på bilderna. Hur det än är möjligt så blir jag nog ännu kärare än vad jag redan är när jag tittar på bilden längst ner till höger.

PURE ADRENALINE

2013-02-04 @ 14:17:00


SINGING BLUES HAS BEEN GETTING OLD

2013-02-02 @ 16:33:00

 
Fredagskvällen hemma hos Joy blev så fruktansvärt bra! Vi pratade om allt möjligt, och åt så otroligt god mat. Det hade hon verkligen lyckats med den nyblivna 18-åringen! 
Efter att ha kommit hem kring två och släpat sig upp vid nio så åkte jag och pappa ut till Tyringe för att springa. Det var väldigt kul, bara jag och pappa. Därefter fick vi skynda oss hem för att hinna duscha innan vi åkte ner hela familjen till Åkersberg där vi gick på "Afternoon Tea". Det var så himla mysigt och så himla gott! 
 
Nu är vi hemma igen, och ikväll är det bara jag och Jonna hemma. Vi ska laga någon mat och kanske titta på en film innan jag ska tåget till Kristianstad där jag ska träffa Alfred. Natten spenderar vi någonstans utanför Kristianstad på någon fest. Något säger mig att det också kommer att bli väldigt bra! 
 


2019
Januari, Februari

2018
Januari, Mars, Juni, Juli, Augusti

2017
Februari, Maj, Juni, November

2016
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2015
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2014
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2013
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November December

2012
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2011
Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

2010
Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December