SYDNEY

2015-01-12 @ 12:25:00

Sydney
 
Äntligen WiFi! Just nu sitter jag och Alfred hemma hos Rod och Sandy i Perth och tar det lite lugnt innan middagen. Sen vi var i Toowoomba har vi hunnit vara både i Sydney, Heron Island och i Noosa.
 
Till Sydney kom vi några dagar innan nyår, vi åt på en tysk restaurang där de hade joddel-tävling, vi var på Bondi Beach, vi har varit och tittat på Operahuset och Royal Botanic Garden och såklart shoppat en del. Ihop med Belle har jag vandrat både den ena och den andra gatan ner i Sydney och kikat i australiensiska affärer. Jag och Alfred åkte upp i Sydney Tower en kväll och drack drinkar vilket var väldigt häftigt. Jag har även träffat min fina vän Linnea som har flyttat till Sydney för ett år. Vi var dessutom på en fantastisk fiskmarknad, jag och Alfred deltog i en orienteringstävling i centrala Sydney och så har vi firat nyår.
 
Nyår i Sydney var väldigt häftigt - såklart. Vi firade den på vår takaltan på stället där vi bodde där de hela tiden kom ut med små snacks under kvällen. Den första januari besökte vi Tarronga Zoo samt Hard Rock Café. Det blev ett väldigt bra avslut i en väldigt vacker stad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback